Meniu L'Incontro Floreasca

RESTAURANT’S & STYLE

Lantul de restaurante L’Incontro Floreasca, L’Incontro Berceni si L’Incontro 1 Decembrie


Locatiile noastre sunt ideale pentru organizarea de petreceri private, corporate, aniversari, cocktail-uri si diverse evenimente speciale si comemorative.

Va invitam sa gustati cele mai deosebite preparate de inalta calitate, pregatite de renumiti maestri culinari, si servirea din o gama variata de vinuri nobile

Restaurantele noastre va intampina cu o experienta speciala, in timp ce navigati prin meniurile noastre, va lasati atrasi intr-o super atmosfera.

Experienta de a va bucura de placerile simple ale vietii o veti gasi numai la L’Incontro Floreasca, L’Incontro Berceni si L’Incontro 1 Decembrie, prin asteptarea noastra de a ne reverea.

Astazi locatiile noastre sunt "Hedoniste"

In mod constant locatiile noastre surprind, pentru cei care doresc sa guste micile placeri ale vietii, cum ar fi preparatele delicioase, cafeaua, vinurile alese si o atmosfera minunata.
Locatiile noastre sunt singurele locuri unde darea in ispita este un act concis de dumneavoastra.

Este nevoie de vointa libera si bun gust pentru a savura originala experienta pe care o gasiti numai in locatiile noastre.

Noi promovam hedonismul, deoarece este un mod de viata! Bucuria de a simti si experimenta lucruri noi, surprind clientii nostri cu chintesenta spiritului L’Incontro Floreasca, L’Incontro Berceni si L’Incontro 1 Decembrie.

Oferim pasiune, senzualitate, mister intr-un subtil omniprezent, incepand cu un gust delicios de preparate si terminandu-se cu un pahar de vin nobil.